Om Find periodetal

Find periodetal anvendes til søge oplysninger af økonomisk/statisktisk karakter. Det drejer sig om forbrug af det kommunale tilskud til undervisningen samt andre tilskud, løn, undervisningstimer, deltagertimer m.m.
Gridden i Find periodetal indholder mange forskellige informationer, og søgeresultatet/udskriften giver mange muligheder for tilpasning til skolens behov.

Søgningen

 • Periode fra og til
  Indtastes nemmest ddmmåå (ex. 170105). Det er ikke obligatorisk at indtaste en dato, men det er nødvendigt i langt de fleste tilfælde, da periodetalslisten jo bygger på opgørelser inden for en afgrænset periode.
 • Tilskudsmodtager
  Vælg mellem alle eller en bestemt tilskudsmodtager. Søgeresultatet har en mellemsum for hver tilskudsmodtager.
 • Tilrettelæggelsestype
  Holdtilrettelæggelsestype (Almen, instrumental, etc). Vælg mellem alle eller en bestemt holdtilrettelæggelsestype. Søgeresultatet har en mellemsum for hver holdtilrettelæggelsestype
 • Holdnummer
  Søgningen kan afgrænses på et interval af holdnumre. Ønskes en søgning på et bestemt hold indtastes holdnummeret i begge felter.
 • Holdstatus
  Søgningen kan afgrænses på bestemte holdstatus. 
  Bemærk: Ingen markering vælger alle holdstatus.

Søgeresultatet.
Søgeresultatet i Find Periodetal indeholder som standard alle kolonner og er dermed en omfattende udskrift. Det kan anbefales, at du tilpasser den til de behov, der måtte være på skolen og ved at gemme dine egne opsætninger i funktionrammen Listeopsætning. Alternativt kan du anvende nogle af de foruddefinerede opsætninger, eller du kan få en supporter til at danne den opsætning, som du har brug for.
Søgeresultatet - med beskrivelsen af kolonnerne - findes under 6.8.1 Udskrifter - Periodetal